Welkom bij AsmaraProgramma Asmara 2014Aanmelden / contactDe locatieSite verwijzingen
Asmara
spiritueel en informatief centrum
Gezond Verstand AvondenSprekers Gezond Verstand AvondenDe nieuwste tijd dialoogMargriet RijsenbrijAlbert TobyMarjolein van der MeulenErika de BlijSarah den HollanderCorrie van Tilborg
Erika de Blij

Present Child
Alleen met het Hart kun je goed zien.

Het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar.

UIT: ‘DE KLEINE PRINS’

In het kader van de Thema avonden over Onderwijs & Opvoeding bij Asmara Centrum te Hillegom, komt kindertolk Sascha Massaro ons op dinsdagavond 8 april om 20.00 uur vertellen over de methode PresentChild® (voorheen Fluisterkind).

 

Tijdens de vorige interactieve bijeenkomsten werden de onderwerpen Hoogsensitiviteit en Communicatie belicht. Het werd duidelijk dat de manier waarop we de communicatie tussen onze kinderen en onszelf interpreteren van wezenlijk belang is . De PresentChild® Methode laat je ervaren dat kinderen/jongeren onze onbewuste wereld naar ons terugspiegelen. Dat gebeurt in gedrag en in woorden.  Er gaat een wereld voor je, als ouders en begeleiders van kinderen/jongeren, open wanneer je dit gaat herkennen en onderkennen.

Janita Venema is de initiatiefneemster van de methode en schreef hierover het boek ‘Het Fluisterkind’. Er zijn cursussen en trainingen voor: ouders, leerkrachten en de kinderopvang.

(www.presentchild.nl)

 Je bent welkom bij Asmara Centrum:

Datum :       8 april

Tijd:            20.00 – 22.30 uur

Plaats:         Hotel Flora, Floraplein, Hillegom

                   (gratis parkeren op parkeerplaats tegenover de kerk)

Entree:       € 10,00

 

Klik hier om je aan te melden

 Voor meer informatie: Erika de Blij, 06 3416 3478Welkom bij AsmaraProgramma Asmara 2014Aanmelden / contactDe locatieSite verwijzingen